avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu pot sa-mi pun poza de profil
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu pot sa-mi pun poza de profil

Buna ziua, nu stiu daca ma poate ajuta cineva...nu reusesc sa-mi pun poza de profil, desi aleg o poza care sa corespunda criteriilor cerute. Aleg fisierul, dau clik "Trimite" si imi apare numai cam o treime din partea superioara a pozei pe care am ales-o si partea de jos a acesteia nu pot s-o vad nicicum, nu am acces la ea desi am incercat sa respect indicatiile alea. Multumesc daca ma poate ajuta cineva :)
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 18:05, 29 Noiembrie 2013
Sesizati unul dintre moderatori prin mesagerie privata
Buna seara,

Schimbati browserul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Inregistrare consultant malika malika Incerc sa ma inregistrez ca si consultant dar nu reusesc, cind dau click pe iconita respectiva nu se intimpla nimic. Ma poate ajuta cineva? Multumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua, nu reusesc sa postez o intrebare... desi am incercat ... corina.mutu corina.mutu Buna ziua, Nu reusesc sa postez o intrebare... desi am incercat si butonul \"Pune o intrebare\" si \"intreaba in forum\", intrebarea mea nu apare nicaieri, ... (vezi toată discuția)