avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit minim an 2009
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit minim an 2009

O societate comerciala infiintata in anul 2003, nu a desfasurat nici un fel de activitate pana in anul 2009 inclusiv.In fiecare an a depus declaratie pe proprie raspundere in acest sens.In anul 2010 si-a inceput activitatea.Toate bune si frumoase, numai ca acum , apare conform vectorului fiscal cu declaratii nedepuse pentru anul 2008 si 2009.PENTRU ANUL 2009 II DECLAR IMPOZITUL MINIM ?
Dupa parerea mea DA, dar as mai dori si alte opinii.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:05, 29 Noiembrie 2013
Chiar daca ati depus declaratiile pe proprie raspundere pentru inactivitate,aveati obligatia depunerii declaratiilor conform vectorului fiscal-in cazul in care societatea nu a avut activitatea suspendata la Reg.Comertului si nu a obtinut regimul derogatoriu.
Daca societatea nu a avut activitatea suspendata la Registrul Comertului,depuneti declaratiile cu impozitul minim,dar aceste obligatii vor fi de plata impreuna cu majorarile aferente.
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2013
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firma suspendata poate avea profit? Sandu Marian Sandu Marian Am firma suspendata din 2009. Logic, nu poate avea profit; cu toate acestea Finantele locale ma someaza sa depun... declaratia privind obligatia de plata a ... (vezi toată discuția)
Societati suspendate. societati inactive. societati in regim derogatoriu. Magda Staicu Magda Staicu Stimati colegi, Va propun sa incercam o punere in ordine a celor trei situatii , pentru ca din cite am observat , situatia creata de og 34 in ce priveste ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma administratia financiara octavian_adrian octavian_adrian Impozit forfetar nu se plateste incepind cu data mentionata in Incheierea judecatorului delegat, totusi nu pot face cerere pentru regim derogatoriu la ... (vezi toată discuția)