avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cine poate sa-mi explice?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cine poate sa-mi explice?

:((buna ziua,
Proces cu primaria locala se accepta. Primaria Mun bucuresti face recurs.
decizia:

.Admite recursul. Modifică în parte sentinţa civilă recurată, în sensul că: Admite excepţia inadmisibilităţii acţiunii. Respinge acţiunea formulată în contradictoriu cu Municipiul Bucureşti prin Primar General ca inadmisibilă. Menţine în rest sentinţa civilă recurată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 1.04.2009.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 05:46, 4 Aprilie 2009
doamna avocat

in 2007 am deschis proces de revendicare teren din Bucuresti la primaria de sector
s-a dat urmatoarea hotarire :
se hotareste:: admite exceptia lipsei calitatii procesurale pasive a primariei de sector
admite cererea formulata de reclamanta
obliga paratul sa lase in deplina proprietate si linistita posesie terenul
respinge cererea promovata in contradictoriu cu primaria , pentru lipsa calitatii procesuale pasive
in 15 zile primaria de sector si primaria mun buc. a facut recurs
dupa mai multe amanari s-a dat urmatoarea decizie din aprilie 2009:
Pronunţată în şedinţă publică azi, 25.03.2009.Admite recursul. Modifică în parte sentinţa civilă recurată, în sensul că: Admite excepţia inadmisibilităţii acţiunii. Respinge acţiunea formulată în contradictoriu cu Municipiul Bucureşti prin Primar General ca inadmisibilă. Menţine în rest sentinţa civilă recurată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi,
nu am cunostiinte juridice si va rog sa -mi explicati in termeni mai uzuali
multumiri
ps.trebuie sa bem o cafea pt noaptea asta
Ce vreau eu sa aflu de la dvs.:

1. La judecatorie v-ati judecat numai cu Primaria de sector si cu Primaria Bucuresti? Daca nu, pe cine ati chemat in judecata in 2007?
Vreu sa stiu la cine face referire judecatoria cand dispune "obliga paratul sa lase in deplina proprietate si linistita posesie terenul", intrucat nu vorbeste despre Primaria de sector, ci despre un alt parat.

2. In recurs Primaria Bucuresti a sustinut ca ea n-avea de ce sa fie data in judecata?

UPDATE: Dati-mi un telefon; numarul din contul de consultant este numarul personal de telefon.

Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Aprilie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic
procesul initial a fost cu primaria de sector
recursul l-a facut primaria de sector si primaria mun bucuresti:MUNICIPIUL BUCUREªTI PRIN PRIMAR GENERAL - Recurent, Pârât
9. PRIMÃRIA SECTOR 6 BUCUREªTI - Intimat, Pârât
Tatiana44 a scris:

procesul initial a fost cu primaria de sector

Mai este un parat in sentinta de la judecatorie! Poate l-a introdus in cauza instanta, dar mai este cineva!
Fata de primaria de sector judecatoria a respins actiunea, corect?

Intrucat actiunea putea fi admisa numai in contradictoriu cu o terta persoana, iar aceasta nu este primaria de sector, in mod logic a mai fost un parat la judecatorie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul şi plata diferenţelor dintre drepturile salariale încasate şi cele cuvenite, în conformitate cu prevederile legii nr. 221/2008 ncNC ncNC Cui mă adresez ca să primesc drepturile în baza Legii nr. 221/2008 ? Sunt în următoarea situație: Tribunal solutie: Admite in parte cererea Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Interpretare solutie proces pirina pirina Va rog tare mult sa-mi explicati ce inseamna acest lucru: \"Solutie: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei Y. Respinge cererea ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune IONICA VADUVA IONICA VADUVA Am urmatoarea situatie: am cumpart o casa+teren in \'96 , am avut si un proces pentru o diferenta de teren pentru care vanzatorul nu a avut bani sa continue ... (vezi toată discuția)