Am acordat asistenta tehnica unei societati de proiectare la un proiect fara a avea incheiat un contract de prestari servicii . Anterior mai lucrasem cu ei, pe baza de contract de prest servicii si am avut incredere caci contractul pt proiectul in speta urma sa fie doar o formalitate care sa fie semnata de parti. Aceasta activitate de asist th o pot dovedi prin propunerile mele transmise prin email, respectivei societati. Dupa elaborarea proiectului cf propunerilor mele societatea refuza sa-mi achite contravaloarea serviciilor prestate.
Este vreo sansa sa pot actiona prin cai legale cumva impotriva acestei firme???
Multumesc
Dovada serviciilor o pot face prin observatiile si propunerile asupra memoriilor si planurilor efectuate fie in documente redactate in word sau direct pe memoriile tehnice transmise de proiectant, in ambele cazuri acestea fiind transmise prin e-mail societatii de proiectare pe adresa de posta electronica a acesteia.
Mentionez ca societatea de proiectare mi-a transmis documentatia th(piese scrise si desenate) pe e-mailul meu, deci am purtat o corespondenta electronica( am e-mailurile transmise de ei si e-mailurile transmise de mine). De asemenea am acordat aceasta asist th si la sediul lor.
Intrebarea mea daca aspectele de mai sus pot fi considerate dovezi ale serviciilor prestate si ce actiuni legale pot intreprinde pentru plata servicilui acordat pentru care am avut un acord verbal asupra sumei solicitatea din partea administratorului firmei????
Corespondenta
Iael
Buna ziua ,
As vrea sa va intreb daca corespondenta purtata pe Email intre o societate comerciala si clientul sau , persoana fizica poate fi luata in ... (vezi toată discuția)