problema mea este in felul urmator: sambata (7 dec) imi preavizul la actualul loc de munca; mi s-a ascuns la interviu faptul ca voi lua salariul cu 2 saptamani in urma, adica in perioada 1-15, voi incasa pe perioada 15-30 precedenta. pe data de 1 ar fi trebuit sa incasez salariul pe perioada 1-15 noiembrie, dar neprimind nimic pana acum, normal, pana sambata trebuie sa incasez perioada din prima jumatate a lui noiembrie, pe perioada 15-30, dar si pe zilele lucratoare din perioada 1-7 decembrie. sunt intarzieri foarte mari cu banii si mi-este teama ca adunandu-se deja o suma considerabila, mie ca cei din conducere vor depasi ultima mea zi de munca la locul respectiv! sunt sigur, i-am probat, doar teama de autoritati i-ar putea grabi, fiindca nu vreau nici sa ma intind pana la craciun fara nici un ban sau, mai rau, sa trecem in anul urmator si ei tot sa nu-si fi achitat datoriile fata de mine. ce lege, ce articol sa le arat, altfel incat sa-i "oblig" sa-mi faca plata la timp? multumesc.
Intarzieri salariale!
iomase
Ce ar trebui sa faci cu un angajator care nu isi respecta contractul de munca pe care il ofera si pe care fiecare angajat al firmei l-a semnat. Mai exact, ... (vezi toată discuția)