avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatie terasa bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatie terasa bloc

Buna ziua!

Daca a facut in aceasta toamna cineva reparatia la terasa blocului, as dori sa stiu cat este mp

Multam!

Simona
Intr-un singur strat cca 45 lei / mp.
In doua straturi poate ajunge la 90 -95 lei / mp.

Depinde si de lucrarile accesorii pe care le au de facut
Nu se poate da un pret corect, depinde de materialele care se folosesc, marja este foarte mare asa cum a scris si @elga50 de la 45 la 100 si poate chiar mai mult.
Depinde si de suprafata care este de acoperit (la suprafata mai mare se poate acorda o reducere), de cat este de curatat pe terasa (daca este piatra sau nu), cred ca cel mai bine este sa intrebati o firma de specialitate sau chiar pe cel care a facut lucrarea, banuiesc ca exista o problema in asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie terasa bloc stela chelner stela chelner Buna ziua, va rog ,care ar fi un pret mediu /mp de hidroizolatie facuta in 2016? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Probleme cu terasa si administratia Mihai SG Mihai SG Buna Ziua, Au fost probleme cu terasa si acum, dupa reparatie, sunt si mai multe. Conditiile in care se intampla toate astea sunt urmatoarele: 1) ... (vezi toată discuția)
Reparatia acoperisului i_andreea2005 i_andreea2005 Buna seara! As dori sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri legate de izolatia acoperisului. Am sa incep printr-o povestioara scurta ca sa ma fac mai ... (vezi toată discuția)