avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Compensare 15% din salariu brut - prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Compensare 15% din salariu brut - prenatal

Buna ziua, o intrebare...mai este de actualitate compensarea cu 15 % din salariul brut al gravidei aflate in prenatal conform Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010, Art. 66. MUltumesc,
Cel mai recent răspuns: eva_alexa29 , utilizator 14:08, 3 Decembrie 2013
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca la nivel national Claudia_Claudia Claudia_Claudia Buna Seara.Sunt insarcinata din 2010 urmand sa nasc pe data de 23.05.2011.Va rog frumos daca se poate sa-mi dati un raspuns cu privire la, Art.;51,litera C, ... (vezi toată discuția)
Ccmunn ellay_yon ellay_yon Buna seara, as dori si eu sa stiu daca mai este valabila acea lege din Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010 ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel national 2011-2014 EXCLUSIV EXPERT EXCLUSIV EXPERT O societate comerciala cu 10 salariati este obligata sa respecte art.51 litera c din Contractul colectiv unic la nivel national 2011-2014, adica, sa acorde un ... (vezi toată discuția)