am cumparat de la o persoana particulara un frigider , daca aveam bani cumparam unul nou. Anuntul l-am gasit pe mercador. am luat legatura cu el am fost acasa la persoana respectiva. Cu asta se ocupa cu vanzari de frigidere. Era bagat in priza , mergea. Ce puteam sa mai constat altceva la prima vedere?. l-am adus acasa si surpriza mergea adica primea curent dar nu functiona. nu racea si facea gheata (era no frost). am luat legatura cu persoana respectiva si mi-a trintit telefonul in nas. L-am cumparat sa-mi fie de bine asa mi-a zis. Am chemat doua persoane si nu auputut sa dea de capat pentru al repara.
intrebarea mea este: ce sa fac? mai pot sa-mi recuperez banii?? am vreun drept? nu mi-a dat nici un fel de garantie
Ii puteti face plangere pt inselaciune insa n-o sa puteti proba ca la el nu functiona si ca el a stiut de asta.
Mai degraba, incercati sa il reparati, chemati pe cineva de la o reprezentanta, specializat pe acest model, daca e no frost, nu poate fi prea vechi.
Puteti sa il dati in judecata insa dureaza, va costa si nici nu stiti cum se termina.
sigur, puteti sa il dati in judecata. Puteti sa dovediti ca nu a functionat nicio secunda, caz in care probabil ca veti castiga. Problema este ca dureaza si sunt costuri destul de mari.
Munca la negru
ileana-carmen
daca chem pe cineva sa-mi repare frigiderul,il platesc si apoi un vecin il reclama ce se intampla?da,am chemat pe cineva caruia nu i-am cerut vreo autorizatie ... (vezi toată discuția)