avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Firma data in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Firma data in judecata

buna ziua,as avea si eu niste intrebari si daca se poate sa imi raspundeti:sotul meu a lucrat in belgia la o firma 2 luni jumate si nu ia dat nici un ban firma ii inregistrata in romania in borsa,ce as putea eu sa fac ca sa ii dau in judecata pentru a ne da bani?care sunt etapele?prima data trebuie sa ma duc la itm sa depun plangere?mentionez ca avem cardu de belgia cum sa pontat si limoza adica cum ca lucra la firma respectiva deci firma exista ca mam interesat dar lam sunat si iam zis ca daca pana vineri nu ne baga bani il dau in judecata si a zis ca ii baga pana azi nu am nimica in cont.va multumesc celor care o sa imi deie un sfat
Cel mai recent răspuns: ale2012 , utilizator 15:28, 4 Decembrie 2013
Primul pas este sa ii invitati la mediere (sau cel putin la sedinta de informare privind avantajele medierii). Daca nu va intelegeti sau nu o accepta ii puteti actiona in instanta. In paralel puteti sesiza si ITM-ul dar nu pot dispune ei plata restantelor.
si medierea in ce consta?sau cum se face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrui in strainatate, recuperare drepturi banesti ale2012 ale2012 buna ziua.am niste nelamuriri...sotul meu a lucrat in belgia pe firma de romania si are limoza cum a lucrat acolo si cardu de pontaj,am cautat firma pe net si ... (vezi toată discuția)
In timpul sedintei de informare trebuie sa spun mediatorului si motivul pentru care vreau sa dau in judecata partea adversa? codulmuncii codulmuncii Buna dimineata. Vreau sa dau in judecata angajatorul pentru ca nu-mi respecta niste drepturi. Cum sedinta de informare privind avantajele si dezavantajele ... (vezi toată discuția)
Procedura medierii emil6702 emil6702 Buna seara Mai exista spete pt care medierea este obligatorie? Ma intereseaza in particular in cazul raspunderii civile delictuale/daune morale. Va multumesc (vezi toată discuția)