avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Se recomanda sediu social de inchiriat in perioada ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Se recomanda sediu social de inchiriat in perioada urmatoare?

Buna ziua,

Doresc sa imi deschid o firma si sunt in dubii legat de sediu social.
Am inteles ca se vor scumpi impozitele pentru casa unde firma are sediu social si nu stiu daca este mai rentabil sa inchiriez un sediu social sau sa platesc impozitul. Astept un raspuns.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters305424 , utilizator 16:13, 5 Decembrie 2013
Cat se poate scumpi impozitul ca sa renteze inchirierea unui alt imobil, deci raspunsul este in sensul stabilirii sediului social in imobilul dumneavoastra, intre altele nu am auzit nimic din ce spuneti dumneavoastra legat de scumpiri.
Momentan e un zvon care circula si pe la stiri sau obisnuia sa circule acum cateva luni si de aceea sunt un dubii. La cum decurg lucrurile la noi ma pot astepta oricand la o scumpire astronomica a impozitelor. Va las mai jos un link cu stirea despre care va spuneam:

[ link extern ]
Logica mea e simpla.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. intenționez sa cumpăr un apartament cu 3 camere ... Lmoon Lmoon Bună ziua. Intenționez sa cumpăr un apartament cu 3 camere și terasa situat la ultimul nivel al unui bloc P+4. Fizic, acest apartament este etajul 4 retras ... (vezi toată discuția)
Se pot desfasura activitati diferite, in acelasi spatiu? aruaina aruaina Buna seara, Am si eu cateva intrebari pe care nu am cu cine sa le lamuresc daca se poate sa-mi rapsundeti!Din pacate am infiintat un I.I pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez ContSters205308 ContSters205308 Vreau sa infintez o firma dar, [u]am o mare problema[/u]. Eu sunt evacuat prin legea 112 ... cu revendicarile. Am bagat dosar la primaria de sector pt. casa ... (vezi toată discuția)