As dori sa va intreb si eu ceva daca se poate. In urma unei relatii cu un individ care s-a terminat fara probleme primesc pe telefon un mesaj ''iti fac praf masina''. La 20 min cand ajung in fata potii gasesc masina zgariata pe toata partea laterala stanga. In consecinta am fost la politie si am facut catre comandant o adresa sau nu stiu cum se cheama prin care am relatat ca am primit un sms pe tel cu textul... si apoi am gasit masina zgariata. Ce urmeaza si cum se pot lua masuri impotriva acestei persoane? in plus am incercat o conciliere vorbind parintii cu el la telefon dar continua sa dea mesaje puerile ca o sa faca si el plangere si alte astfel de chestii nefondate. Va rog sa imi dati un raspuns ca nu am patit asa ceva niciodata si nu stiu cum sa procedez. Va multumesc.
si eu am fost amenintata prin sms de fostul sot de nenumarate ori timp de un an dupa care am intrerupt contactul cu el sperand ca acesta va inceta insa au urmat telefoanele de amenintare date mamei mele.am dorit sa fac plangere la politie insa mi s-a raspuns ca daca nu am probe de distrugere sau abuz nu mi se va lua in consideratie.smseurile sunt intradevar date dupa diferite numere de telefon pt ca dealungul a aproape doi ani individul si-a schimbat numarul de telefon de cateva ori.as vrea sa stiu cat de concludenta este proba cu sms,daca prin plangere pot obtine un ordin de restrictie pt ca acesta m-a cautat de cateva ori la domiciliul din buletin si daca odata depasit termenul de 2luni mai pot depune plangere la parchet?va multumesc
Uite ce e , si pe mine ma tot ameninta un tip , chiar ieri a fost la mine acasa si a inceput sa tipe si sa imi zica tot felul de cuvinte jignitoare si ca ma va bate daca ma va prinde pe undeva . eu am cumparat un calculator de la amanet si el era fostul proprietar , a venit la mine si m-a amenintat cu moartea sa ii returnez calculatorul ca imi da banii cu care l-am cumparat . I l-am dat inapoi acu 3 luni si el a venit ieri la mine sa imi spuna ca ma bate ca i l-am dat stricat , m-a amenintat pe mine si pe tata , am depus o plangere la politie impotriva acestuia . Ce sa fac , imi e frica sa ies din casa ca tipu asta e dereglat rau ?