avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie telefon mobil (problema service)
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie telefon mobil (problema service)

Salutare!
Am o mica problema.
Am cumparat de la Vodafone un telefon HTC One. Dupa o perioada, am inceput sa am probleme la placa wireless (nu mai receptiona,decat foarte slab,trebuia sa stau langa router). Problema 2 e ca imi pica semnalul de retea.
Ma duc la Vdf in Plaza si las telefonul pt service. Asta a fost intr-o luni.
Au zis ca marti la ora 12:00 pleaca tel la service. A plecat insa joi.

Si acum supriza:
Telefonul s-a intors dupa 2 saptamani (nici nu am fost anuntat, am trecut intamplator la Vdf) mai rau decat era. In fisa de service spune ca au inlocuit nu stiu ce placa de mini usb, iar wireless ul era si mai rau. Decat cu telefonul pus pe router prinde un semnal fff slab. Cu semnalul de retea la fel.

Cei de la vdf dadeau din umeri, spunand ca ce pot ei sa faca e doar sa-l trimita inapoi.

Am inteles ca ar fi niste prevederi legale, care spun ca daca un aparat/bun se intoarce in service cu aceeasi problema in termen de 30 zile, acel aparat ar trebui inlocuit. Eu unul nu am gasit acest lucru.
Eu vreau sa-mi inlocuiasca aparatul, pt ca nu se stie ce-au facut cu el, de s-a intors mai prost decat era.

Ce pot face in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: ContSters149882 , utilizator 19:57, 8 Decembrie 2013
Salut, cei de la vdf sunt obligati prin lege sa-l schimbe, poti sa intrii putin in ei, sau mai simplu suni la PC si vei avea un alt tel nou
O mica problema ar fi faptul ca telefonul este luat pe firma, nu stiu daca merge procedura cu OPC..din cate stiam Protectia Consumatorului este doar pt pers fizice

Si inca ceva: care ar fi acea lege care ii obliga sa-l schimbe? ca imi trebuie asta
Ultima modificare: Duminică, 8 Decembrie 2013
ContSters149882, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mare companie de telefonie mobila Ama04 Ama04 Buna! Am o mare problema .....am o firma si am abonament business la o companite de telefonie mobila...m-au sunat in oct. 2011 sa-mi reinoiasca contractul, am ... (vezi toată discuția)
Probleme service inlocuire produse Razvan222 Razvan222 Salut. Acum 2 luni am cumparat un HTC One mine de la emag. In urma cu 2 saptamani s-a stricat. L-am dus la service si ieri am primit un alt tel. Dar acest nou ... (vezi toată discuția)
Umilinta la service telefoane augustin01 augustin01 Buna ziua, pe aceasta cale as dori sa va aduc la cunostinta urmatoarele: In data de 12.06.2013 am achizitionat de la Vodafone Romania S.A un telefon marca ... (vezi toată discuția)