BEJENARU PETRU 
	    	Expert judiciar

BEJENARU PETRU 
	    	Expert judiciar	    

bellefille 
	    	Utilizator

bellefille 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 liviu25	                   

ce inseamna exact contract vanzare-cumparare cu UZUFRUCT VIAGER,k m am dus la politie sa mi skimb buletinu,si trebuia sa ii aduc pe ai mei,sa dea declaratia de ... (vezi toată discuția)
	                    liviu25	                   

ce inseamna exact contract vanzare-cumparare cu UZUFRUCT VIAGER,k m am dus la politie sa mi skimb buletinu,si trebuia sa ii aduc pe ai mei,sa dea declaratia de ... (vezi toată discuția)

Dafina M	                   

Buna seara,
Prietena mea vrea sa cumpere un apartament unde la titular proprietate figureaza o persoana si o alta persoana cu uzufruct viager. La notar, la ... (vezi toată discuția)
	                    Dafina M	                   

Buna seara,
Prietena mea vrea sa cumpere un apartament unde la titular proprietate figureaza o persoana si o alta persoana cu uzufruct viager. La notar, la ... (vezi toată discuția)

ionclaudiu	                   

In contract se stipuleaza ca uzufructul este pe tot apartamentul pe durata vietii celor doi vanzatori fara alte clauze de intretinere.
Ce obligatii are in ... (vezi toată discuția)
	                    ionclaudiu	                   

In contract se stipuleaza ca uzufructul este pe tot apartamentul pe durata vietii celor doi vanzatori fara alte clauze de intretinere.
Ce obligatii are in ... (vezi toată discuția)