avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare interzisa in fata propriei case
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare interzisa in fata propriei case

Buna ziua!
Unde sau cui trebuie sa ma adresez pentru urmatoarea situatie: pe strada unde locuiesc si unde sunt doar case, a fost interzisa parcarea iar pe strazile alaturate parcarea este cu plata. Mentionez ca nu am acces cu masina in curte si faptul ca nu am dreptul sa-mi parchez masina in fata casei, fiind obligata sa platesc in fiecare zi taxa de parcare nu mi se pare corect.#-o
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:58, 10 Decembrie 2013
Adresati-va oficial la serviciul specializaat din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat carla57 carla57 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Un vecin de-al meu parcheaza masina de peste 5 ani in fata gardului meu, pe strada dar nu in fata portilor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o problema cu vecinul Vanos Vanos Buna ziua , apelez la d-voastra ca poate imi puteti oferi o solutie... In curtea mea sunt 3 case , vecinii ca sa ajunga la ei trebuie sa treaca prin curtea ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)