~ final discuție ~
 andreiflorea91	                   

Buna ziua
Am incercat sa vand un telefon pe okazii.ro in fine
Cineva sa oferit sa il cumpere.
Si atunci am decis sa schimbam conversatia pe messenger ca ... (vezi toată discuția)
	                    andreiflorea91	                   

Buna ziua
Am incercat sa vand un telefon pe okazii.ro in fine
Cineva sa oferit sa il cumpere.
Si atunci am decis sa schimbam conversatia pe messenger ca ... (vezi toată discuția)

andreiflorea91	                   

Acum vreo cateva zile am vb cu cineva pe site-ul okazii sa vand un produs. in fine individul sa hotarat sa il cumpere. nu a dat cumparare dar ne-am inteles ... (vezi toată discuția)
	                    andreiflorea91	                   

Acum vreo cateva zile am vb cu cineva pe site-ul okazii sa vand un produs. in fine individul sa hotarat sa il cumpere. nu a dat cumparare dar ne-am inteles ... (vezi toată discuția)

savinR	                   

Totul a inceput pe siteul okazii.ro unde am fost contactat de un uitlizator mi-a propus un schimb cu un telefon ..sa-i dau eu un nokia si 250 lei pe telefonul ... (vezi toată discuția)
	                    savinR	                   

Totul a inceput pe siteul okazii.ro unde am fost contactat de un uitlizator mi-a propus un schimb cu un telefon ..sa-i dau eu un nokia si 250 lei pe telefonul ... (vezi toată discuția)