Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Oba 
	    	Utilizator

Oba 
	    	Utilizator	    

Oba, utilizator
 Oba, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 mariusbrancoveanu	                   

Firma a facut resrtucturari si am fost trimis in somaj,mi-a fost trimise actele pentru somaj fara cartea de munca in original numai copie.Cei de la somaj vor ... (vezi toată discuția)
	                    mariusbrancoveanu	                   

Firma a facut resrtucturari si am fost trimis in somaj,mi-a fost trimise actele pentru somaj fara cartea de munca in original numai copie.Cei de la somaj vor ... (vezi toată discuția)

dali_c	                   

Buna ziua. Societatea la care lucrez detine cartile de munca. Acestea au fost scanate si inregistrate de casa de pensii in 2006. Cand le-am verificat am mai ... (vezi toată discuția)
	                    dali_c	                   

Buna ziua. Societatea la care lucrez detine cartile de munca. Acestea au fost scanate si inregistrate de casa de pensii in 2006. Cand le-am verificat am mai ... (vezi toată discuția)

tudorache_alyna	                   

Buna ziua! 
Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
	                    tudorache_alyna	                   

Buna ziua! 
Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)