avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Evaluare imobiliara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Evaluare imobiliara

Am achizitionat un teren, pretul achitat INCLUZAND si UTILITATILE pe care vanzatoarea se obliga sa le asigure in viitor. Pentru achitarea pretului, socitit un credit unei banci. Aceasta din urma imi propune un evaluator agreat de ea, pentru efecuarea evaluarii terenului destinat ipotecarii. Evaluatorul imi determina valarea sa prin metoda comparatiei cu alte terenuri, atentie - uitilate! Utilatile nu s-au mai realizat nici pana astazi (termenele de executie sunt depasite), si nici nu se vor mai realiza... A procedat corect evaluatorul? Cui sa ma adresez, ce raspundere i se poate atrage?
Cel mai recent răspuns: Ryana13 , utilizator 13:05, 13 Decembrie 2013
Multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! urmează să achiziționăm un imobil prin credit ... Ancaaaaaa Ancaaaaaa Bună seara! Urmează să achiziționăm un imobil prin credit ipotecar. Astăzi am fost la notar cu vânzătorul, pentru a verifica actele, însă acesta nu a ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare credit prima casa - studiu de piata Mihai73 Mihai73 Sunt inscris la programul Prima Casa, in ultima faza, aprobarea dosarului. Sunt sunat de la banca si mi se spune ca nu mi se poate acorda suma de 50.000 euro, ... (vezi toată discuția)
Antecontract v/c imobil prin prima casa arvat_t arvat_t Sunt din provincie si intentionez sa achizitionez un apart.prin programul prima casa,de la un dezvoltator,in Bucuresti.Va rog sa-mi comunicati ce clauza pot ... (vezi toată discuția)