Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

.......
Va rog sa imi spuneti care sunt prevederile in acest caz si cum ar trebui sa actionez impotriva lichidatorului in cazul in care nu primesc documentele solicitate in termen de 5 zile lucratoare.
De asemenea, lichidatorul este obligat sa imi plateasca obligatiile salariale si concediul neefectuat?
Multumesc
~ final discuție ~
 raduemy	                   

Buna ziua!
As dori daca puteti sa ma luminati intr-o problema. De cateva zile am fost anuntat ca sunt pus pe lista de disponibilizari. Am semnat preavizul dar ... (vezi toată discuția)
	                    raduemy	                   

Buna ziua!
As dori daca puteti sa ma luminati intr-o problema. De cateva zile am fost anuntat ca sunt pus pe lista de disponibilizari. Am semnat preavizul dar ... (vezi toată discuția)

volvera	                   

Este posibil ca la terminarea CCC pentru primul copil (2 ani) si revenirea la serviciu sa intru in somaj (lipsa de lucru), apoi sa intru CCC pentru al 2-lea ... (vezi toată discuția)
	                    volvera	                   

Este posibil ca la terminarea CCC pentru primul copil (2 ani) si revenirea la serviciu sa intru in somaj (lipsa de lucru), apoi sa intru CCC pentru al 2-lea ... (vezi toată discuția)

inlineasofa	                   

Am urmatoarea problema : Un angajat i-a nascut sotia care nu lucreaza. El doreste sa isi ia concediu pentru crestere copil pana la 2 ani. Angajatul este ... (vezi toată discuția)
	                    inlineasofa	                   

Am urmatoarea problema : Un angajat i-a nascut sotia care nu lucreaza. El doreste sa isi ia concediu pentru crestere copil pana la 2 ani. Angajatul este ... (vezi toată discuția)