andy84960 
	    	Utilizator

andy84960 
	    	Utilizator	    

andy84960 
	    	Utilizator

andy84960 
	    	Utilizator	    

newguy98	                   

Buna ziua,
V-as ruga sa ma ajutati cu o problema. Am aproape 50 de ani, si am sustras dintr-un supermarket un produs in valoare de 9 RON, m-au prins, au ... (vezi toată discuția)
	                    newguy98	                   

Buna ziua,
V-as ruga sa ma ajutati cu o problema. Am aproape 50 de ani, si am sustras dintr-un supermarket un produs in valoare de 9 RON, m-au prins, au ... (vezi toată discuția)

alin091	                   

Buna seara,imi primul rand regret enorm ce am facut si nu credeam niciodata ca o sa ajung in situatia de astazi. Am facut cumparaturi din[ editat],si dupa mi-a ... (vezi toată discuția)
	                    alin091	                   

Buna seara,imi primul rand regret enorm ce am facut si nu credeam niciodata ca o sa ajung in situatia de astazi. Am facut cumparaturi din[ editat],si dupa mi-a ... (vezi toată discuția)

tudor11	                   

Buna ziua.
Totul a degenerat fara sa imi dau seama in ce ma bag.
Prin intermediul unui site de vanzari online, am vandut unei persoane un produs care nu era ... (vezi toată discuția)
	                    tudor11	                   

Buna ziua.
Totul a degenerat fara sa imi dau seama in ce ma bag.
Prin intermediul unui site de vanzari online, am vandut unei persoane un produs care nu era ... (vezi toată discuția)