avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public angajat la ONG
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public angajat la ONG

Sunt angajata ca functionar public intr-o institutie de stat cu atributii in domeniul protectiei persoanelor cu handicap (coordonare metodologica centre persoane cu handicap ). As dori sa-mi iau concediu fara plata de la acesta institutie si in acest timp sa ma angajez cu contract de munca la o Fundatie ce se ocupa tot cu protectia persoanelor cu handicap. As putea face acest lucru? Stiu ca se pune problema conflictului de interese, este cazul si aici? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:25, 25 Ianuarie 2014
Ar fi posibila numai daca angajarea se face pe o functie care nu este în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat srl si functionar public lee_vue lee_vue Art. 96. - (1) Funcționarii publici, funcționarii publici parlamentari și funcționarii publici cu statut special pot exercita funcții sau activități în ... (vezi toată discuția)
Angajat la privat si functionar public lee_vue lee_vue angajat la privat urmeaza sa fie numit in functie (functionar public, in urma unui concurs). exista posibilitatea unui \\"transfer\\" (ar fi vreun ... (vezi toată discuția)
Fuctionarul public ionela_san ionela_san daca o persoana este functionar public poate detine o societate SRL:stunned: (vezi toată discuția)