Marian Trutan 
	    	Contabil

Marian Trutan 
	    	Contabil	    

allie22 
	    	Utilizator

allie22 
	    	Utilizator	    

Marian Trutan 
	    	Contabil

Marian Trutan 
	    	Contabil	    

allie22 
	    	Utilizator

allie22 
	    	Utilizator	    

pappa 
	    	Utilizator

pappa 
	    	Utilizator	    

Diana_90	                   

Am primit de curand o instiintare de la cnas care suna in felul urmator:
\\"In conformitate cu art.215 alin (3) din Legea nr.95/2006 privind reforma in ... (vezi toată discuția)
	                    Diana_90	                   

Am primit de curand o instiintare de la cnas care suna in felul urmator:
\\"In conformitate cu art.215 alin (3) din Legea nr.95/2006 privind reforma in ... (vezi toată discuția)

niculaucarmen	                   

am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate o decizie de impunere care constituie si instiintare de plata. Sunt persoana fizica autorizata si desfasor ... (vezi toată discuția)
	                    niculaucarmen	                   

am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate o decizie de impunere care constituie si instiintare de plata. Sunt persoana fizica autorizata si desfasor ... (vezi toată discuția)

GeogeM	                   

Buna ziua,
La inceputul acestei luni tatal meu, care este pensionar pe caz de boala si are un PFA,  a primit instiintare de la Casa de Sanatate Prahova ca ... (vezi toată discuția)
	                    GeogeM	                   

Buna ziua,
La inceputul acestei luni tatal meu, care este pensionar pe caz de boala si are un PFA,  a primit instiintare de la Casa de Sanatate Prahova ca ... (vezi toată discuția)