avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire pentru stalpi de inalta tensiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire pentru stalpi de inalta tensiune

buna seara detin din 2003 o suprafata de teren intravilan in craiova pe care se afla 2stilpi de 110kv.din aceasta cauza mi s-au impus anumite restrictii la obtinerea autorizatiei.mentionez ca terenul are 1300mp cu25m latime. si as fidorit sa construiesc 2 imobile dar datorita conditiilor impuse nu am reusit sa obtin o a doua autorizatie,fiind nevoit sa cumpar o alta suprafata de teren.ce despagubiri pot solicita cez sa in aceste conditii?
Dar ce sarcini sa puna? Nu cred ca ar afecta deorece eu sunt proprietar ,iar legea spumea ca primaria trebuia sa exproprieze.Dar vom vedea.la revedere
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,am inceput o casa pt care nu putem obtine autorizatia de la electrica deoarece nu sunt decat 6m pana la firele de inalta tensiune,proiectantul este vinovat,sau ce este de facut ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta fata de linia de 20kv - constructie casa Madib84 Madib84 de cateva zile tot caut care ar fi distanta fata de linia de tensiune medie la care se poate construi. am gasit asta : Art. 137. Lăţimile normate ale ... (vezi toată discuția)
Constructia casei fata de linii electrice arondoru arondoru La ce distanta de liniile electrice si de stalpii de inalta tensiune se poate construi o casa, ce lege reglementeaza aceasta distanta? (vezi toată discuția)
Obtinerea de despagubiri pentru terenuri proprietate privata traversate de retele electrice 110 kv? antonieconstantin1 antonieconstantin1 Terenul in cauza a fost obtinut in baza legii 18. Terenul a fost refuzat de catre subsemnatul, dar prin hotarare judecatoreasca irevocabila am fost obligati sa ... (vezi toată discuția)