avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... L-am numit nemernic pe organul de cercetare penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

L-am numit nemernic pe organul de cercetare penala

In plangere adresata catre procuror, l-am numit "nemernic" pe politistul de caz. Pot pati ceva, sau e o parere aparata de art. 10 CEDO?
depinde.daca se sesizeaza politistul si nici nu ai dreptate ,exista o consecinta
Trebuie sa se dovedeasca ca a avut dreptate ca e "nemernic"? :)) Asta cum se dovedeste? Il vor intreba pe politist acei procurori: "Domnule politist, sunteti sau nu ..nemernic?"
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
sa ma duc sa-i dau 1000 lei sa se impace cu mine? eu zic ca e un targ bun...e mai ieftin ca un avocat...daca ma taraseste pe civil...
Infractiunea de ofensa adusa unei autoritati a fost abrogata prin OUG nr.58/2002, asa ca nu vad cum ar putea fi incriminata fapta dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii aacris aacris am adus injurii unui politist deoarece m-a tras din masina mea personala unde dormeam,eu m-am speriat si de aceea am reactionat asa.,ce pot pati?el mi-a facut ... (vezi toată discuția)
Amenintare - incidenta asupra organelor de anchete Cezar9 Cezar9 De obicei organele de anchete politisti judiciare/procurori sau chiar judecatori mai primesc amenintari? macar una, doua trei pe an, sau le este frica ... (vezi toată discuția)
Despre abuzuri in plangeri la judecatorie KLTM KLTM Am facut o plangere prin care contest o ordonanta a unui procuror prin care am fost transformat din persoana vatamata in delincvent si pus la plata cheltuieli ... (vezi toată discuția)