avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inchidere cont poprit-comisioane
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inchidere cont poprit-comisioane

Buna ziua ! As dori sa stiu care este modalitatea in care pot inchide un cont poprit, in conditiile in care desi acel cont este in inactivitate de mai multi ani, mi se percepe comision de administrare, comision care imi este luat de banca dintr-un alt cont de credit, astfel ca la momentul scadentei raman restant cu suma corespunzatoare comisionului de administrare luat de banca automat !!! Aceasta procedura este legala ? La banca primesc tot felul de explicatii si lunar telefon ca sunt restant cu , de ex. 0,01 USD !!! Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 17:33, 17 Decembrie 2013
Faceti o cerere scrisa bancii prin care solicitati inchiderea conturilor respective, De obicei nu se percepe comision pentru inchiderea conturilor. Faptul ca aveti poprire pe sumele de bani ce pot exista in contul respectiv nu va poate impiedica sa inchideti contul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe conturi bancare dani_rapidistu dani_rapidistu Buna seara, am si eu o nelamurire. Mi s-a pus o poprire pe un cont bancar la BRD. Sunt persoana fizica, pensionara, fara firma sau afaceri, am contul dechis ... (vezi toată discuția)
Închidere cont poprit BEJENARU NICOLETA BEJENARU NICOLETA Buna ziua Poate Garanti Bank sa refuze inchiderea unui cont poprit daca acesta este inactiv? In sensul ca nu mai exista rulaj de mai bine de un ... (vezi toată discuția)
Inchiderea unui cont poprit Balan_Titus Balan_Titus Buna ziua. In urma unui proces mi s-a stabilit ca am de platit cheltuieli judiciare de aprox. 5000 RON. Am 450 RON pe un card de debit la o banca, dar ANAF ... (vezi toată discuția)