avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Masina radiata din Germania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Masina radiata din Germania

Buna seara.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea problema:
- tatal meu este stabilit in Germania de cativa ani. Acesta a cumparat o masina de acolo, pe care astazi a radiat-o.
Intrebarea este urmatoarea: cum trebuie sa procedeze pentru a-i anunta pe cei de la asigurari? Intreb asta deoarece in fiecare luna din contul bancar i se transfera o anumita suma de bani pentru plata asigurarii RCA(banuiesc ca acolo nu ii spune asa, dar incerc sa ma fac cat mai inteles...).
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:19, 17 Decembrie 2013
Pai cum sa-i anunte? Sa ia legatura cu banca, telefonic, email, notificare, prin metode cunoscute de comunicare ptr a nu se mai retine sume din cont!
Inteleg ca platea asigurarea RCA in rate si i se retineau ratele din contul bancar prin transfer la asigurator.
Solutia este sa ia legatura cu banca si prezinte dovada radierii masinii, motiv ptr care nu mai trebuie platite rate in contul asiguratorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot tranfera autoturismul ady09 ady09 buna ziua.detin un autoturism achizitionat de la o firma in urma cu 4 ani dar fara a intocmi acte de vanzare-cumparare.intre timp firma respectiva a fost ... (vezi toată discuția)
Masina neplatita de fostul proprietar cristina310 cristina310 Buna! Acum 5 luni am cumparat o masina pe care luna trecuta am lovit-o, paguba totala. Azi am primit o scrisoare de la compania de asigurari in care ma anunta ... (vezi toată discuția)
Eroare plata casco - informatii incomplete banca - dauna totala Alexandra Cornea Alexandra Cornea Avem un contract de credit masina la Porsche Bank si o polita de asigurare Astra. In luna decembrie am platit rata de Casco in contul de credit dintr-o ... (vezi toată discuția)