avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto din Germania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto din Germania

Buna seara,
Am achizitionat in 07.12.2013 o autoutilitara adusa cu 2 zile inainte din Germania. Pe brief-ul German al masinii apare proprietar un autohaus, masina apare radiata in 05.09.2013. Persoana X care a adus-o din Germania a facut contract de vanzare cumparare intre el si un neamt (care nu apare pe nici un brief) iar in tara am facut un contract de vanzare cumparare intre mine si persoana X. Persoana X a scos numere rosii pentru a ma putea eu deplasa dupa cumpararea masinii pana in localitatea de domiciliul. Actele ce le-am primit eu de la pesoana X sunt: 2 Briefuri, contractul de vanzare cumparare german intre X si neamt, contractul de vanzare cumparare in mine si X, certificat fiscal, autorizatie provizorie, asigurare pe o luna.
Problema a aparut la inmatriculare dupa ce am platit toate taxele, inclusiv timbrul de mediu, lipseste actul (cei de la inmatriculari zic ca trebuie factura) care face legatura intre autohaus si neamtul de la care s-a cumparat masina. Nu stiu cum pot rezolva aceasta problema, nu am de unde sa fac rost de aceea factura.
Daca puteti va rog mult sa ma ajutati cumva, sa ma indrumati ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:59, 17 Decembrie 2013
Este mai simplu sa desfasurati demersuri direct la autohaus cu care sa incheiati document de tranzactionare bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme inmatriculare auto Alex R. Alex R. Salutare! Am cumparat o masina din Germania, adusa de un roman, iar pe brief-uri apare atat proprietarul din Germania, cat si cel care a adus-o. Nestiind cum ... (vezi toată discuția)
Masina cu acte false gms80sixtreme gms80sixtreme Buna ziua As vrea sa va supun atentiei o problema mai delicata pe care o am.In luna aprilie a acestui an am contactat un cunoscut care se ocupa cu adusul ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara talon lily_eugen lily_eugen Am si eu o problema si sper din suflet ca ma puteti ajuta cu un raspuns, pentru ca nu mai stiu pe cine sa intreb sau ce sa fac. Am cumparat in urma cu cateva ... (vezi toată discuția)