avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Apeluri de proiecte!
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Apeluri de proiecte!

Marti, 10 decembrie 2013, s-a deschis "LOCAL", prima linie de finantare (apel de propuneri de proiecte) in cadrul Programului finantat de Islanda, Liechtenstein si Norvegia prin intermediul Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European (SEE) 2009-2014
"LOCAL"este o schema de granturi mici (40.000 - 200.000 euro) si se adreseaza copiilor si tinerilor aflati în situatii de risc care traiesc în comunitati din zone rurale sau urbane, de dimensiuni medii si mici (unitati administrative cu cel mult 15.000 de locuitori), cu populatie de romi numeric relevanta ce se confrunta cu probleme economice si sociale.

Obiectivul apeluluieste de a finanta masuri integrate, concentrate la nivel local/comunitar, care sa conduca la îmbunatatirea accesului copiilor si tinerilor aflati în situatii de risc la educatia formala si non-formala.

Suma totala alocata pentru acest apel este de 5.176.471 Euro.

Rata grantului la nivelul proiectului este de 100% din cheltuielile eligibile ale proiectului (din care 85% provine din fonduri EEA si 15% cofinantare de la bugetul de stat).

Termenul limita de depunere a propunerilor de proiecte este 25 februarie 2014.

Pot propune proiecte spre finantare autoritati ale administratiei publice locale, in calitate de Promotori de Proiecte, in parteneriat cu grupuri de initiativa ale comunitatilor beneficiare si organizatii neguvernamentale. Mai multe informatii cu privire la eligibilitate si alte conditii de finantare aici.
Pentru a veni in sprijinul potentialilor solicitanti, vor fi organizate, începând din luna ianuarie 2014, sesiuni de informare la nivel regional.
Cei interesati pot adresa intrebari referitoare la acest apel, incepand cu data de 10.12.2013, prin e-mail, telefon sau fax, pana la data de 11 februarie 2014 (inclusiv)


Sursa: [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Se poate obtine finantare nerambursabila pentru un after school? mariaral mariaral Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL-D pentru deschiderea unui after school. Se poate obtine finantare nerambursabila pentru acest lucru? Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile disponibile pentru 2014 cornelteusdea cornelteusdea Buna ziua, Ce exercitii financiare mai exista cu fonduri nerambursabile disponibile pentru acest an si care este calendarul lor. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Al doilea apel al fondului ong este deschis Daniela Bolog Daniela Bolog Programul Fondul ONG este deschis pentru primirea cererilor de finantare. Este cel de-al doilea apel de proiecte al programului, primul fiind lansat in vara ... (vezi toată discuția)