avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile disponibile pentru 2014
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile disponibile pentru 2014

Buna ziua,
Ce exercitii financiare mai exista cu fonduri nerambursabile disponibile pentru acest an si care este calendarul lor.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Programul_CORAI , utilizator 14:52, 21 Iulie 2014
Gasiti detalii in articolul:
www.avocatnet.ro/content/for...
Buna ziua,

Programul RO10 "Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si pentru promovarea incluziunii sociale" (CORAI), finantat prin Granturile SEE 2009-2014, de Islanda, Liechtenstein si Norvegia, pune la dispozitia institutiilor publice si ONG-urilor finantari nerambursabile. Pentru maI multe detalii despre Programul CORAI, va rugam accesati www.granturi-corai.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate obtine finantare nerambursabila pentru un after school? mariaral mariaral Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL-D pentru deschiderea unui after school. Se poate obtine finantare nerambursabila pentru acest lucru? Ma refer la ... (vezi toată discuția)
A fost lansatã pagina web dedicatã granturilor see & norvegiene! Daniela Bolog Daniela Bolog Ministerul Fondurilor Europene a lansat pagina oficială a granturilor SEE & norvegiene, www.eeagrants.ro, concepută ca un instrument de informare despre ... (vezi toată discuția)
Al doilea apel al fondului ong este deschis Daniela Bolog Daniela Bolog Programul Fondul ONG este deschis pentru primirea cererilor de finantare. Este cel de-al doilea apel de proiecte al programului, primul fiind lansat in vara ... (vezi toată discuția)