avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata medici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata medici

Buna seara.Lucrez in asistenta sociala si avem angajati si medici. In contractul de munca apare ca lucreaza 7 ore pe zi.Intrebarea mea este: sunt platiti 8 ore pe zi chiar daca lucreaza 7 ore sau se platesc strict 7 ore?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 18 Decembrie 2013
In Ordinul nr. 870 din 1 iulie 2004 pentru aprobarea Regulamentului privind timpul de munca, organizarea si efectuarea garzilor in unitatile publice din sectorul sanitar mi se prevede nimic referitor la medicii care lucreaza in asistenta sociala.

Prin urmare, ei sunt platiti corespunzator durate timpului de munca mentonat in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Potrivit ordinului nr. 870/2004, medicii beneficiaza de 24 ore ... dana manea dana manea Potrivit Ordinului nr. 870/2004, medicii beneficiaza de 24 ore de repaus dupa garda. Sunt medici care renunța la cele 24 ore de repaus, continuand activitatea ... (vezi toată discuția)
Timp de lucru in anatomie patologica annabellaxannabella annabellaxannabella Buna ziua :) Imi puteti spune conform carei legi timpul de lucru este de 6 ore in laboratoarele de anatomie patologica? Se aplica aceasta lege si in domeniul ... (vezi toată discuția)
Conditii de lucru Danalz Danalz Poate un asistent generalist incadrat in sectia de radiologie la cabinetul de ecografie, sa beneficieze de program de lucru de 6 ore? Exista legislatie care sa ... (vezi toată discuția)