avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda primita in Germania. Neplata, consecinte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda primita in Germania. Neplata, consecinte

buna ziua in luna august ma aflam in germania si am fost oprit de un echipaj de politie am fost controlat la toate actele inclusiv la marfa apoi mia cerut un formular ca si diagrama spunind ca trebuie sa il am la masinile cu masa totala intre 2800 kg si 3500 kg nu l-am avut spunandu-i ca nu am stiut de acest lucru si ca este prima data ]cand vin an germania cu un astfel de autovehicul apoi mia zis ca trebuie sa imi trimita patronul la destinatie si mia dat drumul sa plec ulterior mia venit dupa 3 luni amenda acasa fara ca eu sa semnez nimic amenda este de 153,50 e ce se antampla daca nu o pot plati ? va multumesc
Vi se va adauga la impozit
Puteti fi executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere tva-achizitie vehicul asociatie familiala raulbalaur raulbalaur Buna seara. Am o Asociatie familiala (magazin alimentar) platitoare de TVA si doresc sa achizitionez un autovehicul pentru transport marfa si distributie cu o ... (vezi toată discuția)
Amenda tahograf cosmin_cristici cosmin_cristici Buna ziua, In urma cu doua zile primit o instiintare de amenda in valoare de 1400 de euro trimisa de catre Oficiul Federal pentru transportul de marfuri din ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru transport lemne fara acte valentinZZZ valentinZZZ Buna seara ..va scriu in speranta ca puteti sa-mi dati un sfat. Fratele meu lucreaza ca sofer , de doua zile , la domnul X .Astazi a fost oprit de un echipaj ... (vezi toată discuția)