Am primit azi o notificare prin care trebuie sa declar dreptul de neexclusivitate pentru 2 cuvinte comune ce faceau parte din marca mea combinata (cu imagine). Prin umrare ar ramane doar un cuvant cu drept exclusiv.
Intrebare: ce se va intampla dupa ce voi da acea declaratie de neexclusivitate? Cum va ramene imaginea? Imi vor admite doar cuvantul original? Resping imagine sau cum e?
Marca va ramane asa cum ati depus-o la OSIM (cu imagine si cuvinte). Insa nu veti avea protectie pentru acele doua cuvinte pentru care vi se cere sa dati declaratia (disclaimer).
Decizia OSIM privind inregistrarea sau neinregistrarea marcii o veti primi la finalul procedurii de inregistrare (asadar, dupa ce trece perioada opozitiilor si se face examinarea de fond de catre OSIM).
pai au trecut deja 6 luni de asteptare si foarte punctual la expirarea acestui termen mi-au trimis o notificare in care mi-au acordat inca 2 luni pt a trimite acea delcratie, si ma intrebam daca ei vor actiona pozitiv sau negativ dupa aceste 2 luni sau in cel mai scurt timp de la primirea declaratiei mele.
In scurt timp dupa primirea declaratiei dvs examinatorul dosarului va lua decizia de admitere la inregistrare. Aceasta va va fi expediata la adresa din dosar insa probabil va mai sura ceva timp pana o veti primi luand in considerare perioada sarbatorilor. Puteti verifica statusul marcii dvs pe site-ul OSIM urmarind schimbarea acestuia in "Decizie admitere la inregistrare". Mult succes!
Marca inregistrata
ela73
Buna ziua!
Am si eu cateva intrebari ... daca puteti sa imi raspundeti. Situatia este reala, dar voi folosi pentru moment, un exemplu similar.
Exista la ... (vezi toată discuția)