avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperatori ilegali
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperatori ilegali

Sunt persoana fizica.In urma cu mai multi ani am cumparat de la o societate comerciala materioale de constructii.Pentru c/v acestora I-am dat la patron un utilaj.Totul a fost ok pana mai zilele trecute cand ma somat ca rebuie sa-i mai achit suma de 5800 lei.Ieri trecand prin fata casei lui,unde este si firma respective am fost oprit de doua personae necunoscute care m-au somat sa le dau lor suma respective ca asa a zis patronal.Cand eu am refuzat acestia m-au luat la bataie.Am certificate de la medical legist.Ce trebuie sa fac? Unde sa ma adresez?
Dupa parerea mea acesta este un grup organizat de recuperari ilegale.La ce organ trebuie sa ma adrsez? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sanducatanas , utilizator 16:05, 22 Decembrie 2013
Trebuie sa formulati o plangere la politie sau la parchet.
Mergeti la politie si depuneti plangere penala.
Ar fi bine sa aveti scrisa pe hartie plangerea si sa o inregistrati.
Era bine sa fi mers imediat la politie.
Multumesc.Am fost,am depus plangere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am înțeles cu un zidar să-mi renoveze garsoniera și i-am dat 5.800 de lei, dar după 10 zile a plecat iar acum neagă că l-am plătit. am șanse să-mi recuperez banii? Pap Csilla Pap Csilla M am inteles cu un zidar al carui numar de telefon am gasit intr un anunt ca mi renoveaza garsoniera cu 11300 ron. Am facut un contract de mana pe care el a ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum este incadrata fapta mea razvanmarian razvanmarian Buna ziua In decursul anilor respectiv 3 am anualt niste facturi si nu am depus la casierie raporturile Z ale casei de marcat Acum patronul spune ... (vezi toată discuția)
Cui ma adresez in cazul unei infractiuni la politie sau la instanta ? spiridus spiridus Buna ziua, va rog din suflet sa-mi dati un sfat: Sunt o firma, am executat o lucrare montare tamplarie pvc la o persoana fizica, printr-o firma care a ... (vezi toată discuția)