avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Poprire pe cont
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Poprire pe cont

daca figurez ca director general la o firma care are datorii la fisc (salariu nu mai iau de 4 ani) si n-am nici un cont bancar pe numele meu, dar in schimb sunt imputernicit pe contul sotiei mele, poate fiscul sa puna poprire pe contul sotiei mele? sau poate face acest lucru numai pe conturile bancare ale carui titular as fi eu?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 11:12, 24 Decembrie 2013
Nu raspundeti pentru datoriile persoanei juridice decat daca vi se atrage rasopunderea juridica, in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu in contul sotiei smart28 smart28 Buna ziua. Am probleme cu achitarea datoriei catre banci (un credit de nevoi personale simplu). Momentan primesc salariu \"in mana\", insa va trebui sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Datorii fisc si amenda administrativa lavin12 lavin12 Buna ziua, Am primit de curand o amenda administrativa in valoare de 1000 ron si din cate imi amintesc si sper sa nu gresesc mai am o valoare de 3000 ron ... (vezi toată discuția)
Poprire pe un cont unde sunt doar imputernicit broscutz@ broscutz@ Buna ziua!As dori sa stiu daca executorul bancar imi poate pun poprire si pe un cont al unui prieten unde sunt imputernicita??sau doar pe conturile unde apar ... (vezi toată discuția)