Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 balanluci	                   

Buna ziua
Am facut o reclamatie la ITM, am primit raspunsul dar judtificarea nu este ok, este
foarte clar ca a fost dat asa sa fie dat un raspuns in 30 de ... (vezi toată discuția)
	                    balanluci	                   

Buna ziua
Am facut o reclamatie la ITM, am primit raspunsul dar judtificarea nu este ok, este
foarte clar ca a fost dat asa sa fie dat un raspuns in 30 de ... (vezi toată discuția)

munteanu43	                   

bunaziua. lucrez la o firma da paza. agent de paza de noapte si am 260 de ore pe luna. am facut 3 sesizari la itm si nu s-a intimplat nimic...ce pot face? ii ... (vezi toată discuția)
	                    munteanu43	                   

bunaziua. lucrez la o firma da paza. agent de paza de noapte si am 260 de ore pe luna. am facut 3 sesizari la itm si nu s-a intimplat nimic...ce pot face? ii ... (vezi toată discuția)

Ristina	                   

Cui ma pot adresa, unui organ superior ITM - [editat] ?
Am constatat ca in urma unei investigatii care a durat vreo doua luni de zile (INADMISIBIL DE MULT ! ... (vezi toată discuția)
	                    Ristina	                   

Cui ma pot adresa, unui organ superior ITM - [editat] ?
Am constatat ca in urma unei investigatii care a durat vreo doua luni de zile (INADMISIBIL DE MULT ! ... (vezi toată discuția)