avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abuz sau legalitate?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abuz sau legalitate?

Buna ziua,
Am primit preavizul de concediere de 20 de zile in urma desfiintarii postului. In contractul de munca am trecut 8/h pe zi, angajatorul a decis ca pe perioada preavizului sa ma cheme cate 2-3 ore cand are el nevoie (chef) de mine iar la sfarsitul lunii voi fi pontat ca atare, eu nu doresc acest lucru vreau sa fiu platit cu norma intreaga. Este legal sa faca acest lucru ca la sfarsitul preavizului sa fiu platit cu o suma de bani de toata jena? Ce pot face sa primesc toti banii?
Cel mai recent răspuns: u-niq , utilizator 14:12, 25 Decembrie 2013
Am inteles si m-am lamurit acum, multumesc frumos sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz si concediu fara plata gabriela_iancu gabriela_iancu Am nevoie sa stiu daca am dreptul la concediu fara plata in perioada de preaviz, deoarece voi termina pe data de 21 aug, dar ultima zi efectiva de munca ar fi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu demisia jannette_amalia jannette_amalia am avut contract de 4 ore dar lucram 16 ore pe zi, doua cu doua zile. mi-am dat demisia pe 14 august, si patronul mi-a cerut sa stau in preaviz, am lucrat 3 ... (vezi toată discuția)
Pontaj in perioada preavizului Megan Megan BUNA ZIUA! AM FOST IN CIC 2 ANI. CAND AM REVENIT LA SERV PATRONUL MI-A SPUS CA POSTUL PE CARE AM FOST ANGAJATA SE DESFIINTEAZA INCEPAND CU PRIMA MEA ZI DE ... (vezi toată discuția)