avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedepse si intrarea noului cod
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedepse si intrarea noului cod

daca voi fi condamnat in martie (dupa intrarea noului cod) conform noului cod,mentin ca am o pedeapsa de 3 ani cu suspendare (contopirea a 6 pedepse) pt inselaciune....cum se procedeaza? se adauga spor si se calculeaza aritmetic conform noului cod sau mai primesc o pedeapsa sa zic de 6 luni conform noului cod si pedeapsa finala va fi de 3 ani 6 luni? dar atunci inseamna ca am fost condamnat conform vechiulkui si noului cod....sau e mai bine daca ma impac si raman cu pedeapsa pe care o am..
Cel mai recent răspuns: aurel_gradinaru , utilizator 18:24, 27 Decembrie 2013
DUPA VECHIUL COD

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopire si spor de pedeapsa puncuskaa puncuskaa am o pedeapsa de 3 ani cu suspendare sub supraveghere (5 pedepse contopite din care cea mai grea de 2 ani plus 1 an spor) si acum am fost condamnat la 1 an 6 ... (vezi toată discuția)
Inselaciuni, intrarea noului cod, contopire oltul oltul buna ziua am o pedeapsa de 2 ani cu suspendare si una de 3 ani sub supraveghere. mai am 2 procese pt inselaciune cu prejudiciu achitat in ambele dosare..daca ... (vezi toată discuția)
Contopire pedepse albastrusenin albastrusenin Sunt 3 condamnari penale definitive de 1 asn de doi si de trei jumate.Daca se face contopirea lor dupa ce intra noul cod in februare se poate reduce pedeapsa ... (vezi toată discuția)