avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... catre de munca pierduta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

catre de munca pierduta

buna ziua ,

mi am pirdut cartea de munca iar va rog sa mi spuneti care este porcedura ??????????? pentru incepout am publicat in monitorul oficial dar acum nu mai stiuiu care ste pasul urmator????????????????????? in acest moment nu lucrez nicaieri am

va rog sa ma ajutati sa mi spuneti ce sa fac ,care etse procedura??????????????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 9 Aprilie 2009
problema este ca nu am loc de munca iar la varsta de 51 ani nu stiu daca o sa mai gasesc vre un loc de munca:">
asadar numai daca ma angajez din nou o sa pot obtine o noua carte de munca??????????:O:O:O:O
Carnetul de munca se poate reface si fara sa fiti salariat in momentul completarii sale.
Mergeti cu documentele doveditoare la ITM (unde ati avut ultimul loc de munca) si se completeaza acolo.
În caz pierdere a carnetului de munca, se va elibera celui în cauza un carnet de munca duplicat, de către ultima unitate la care acesta a lucrat sau lucrează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituirea cartii de munca mariamagdalena mariamagdalena In conditiile in care s-a pierdut cartea de munca, cui trebuie sa te adresezi pentru reconstituirea acesteia si ce acte ar fi necesare? Multumiri pentru ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta adina30iulia adina30iulia Buna ziua.Mi-am pierdut cartea de munca in urma cu mult timp dar mi-a ramas o copie xerox a ei. Ce trebuie sa fac in acest caz pentru a ma angaja fara ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta-ce este de facut? marinel67 marinel67 Am pierdut cartea de munca ,cum pot reconstitui vechimea ?Detin o copie a cartii de munca dinainte de a fi scanata ,copie facuta in 2007 ,mentionez ca mai am ... (vezi toată discuția)