avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie pe 01.01.2014.Cand transmit in Revisal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie pe 01.01.2014.Cand transmit in Revisal?

Pe 31.12.2013 un salariat si-a dat demisia,in care a trecut data de 01.01.2014.A fost acceptata fara preaviz.Cu ce data se face decizia de incetare si cand trebuie transmisa in Revisal?
Cel mai recent răspuns: carmenbn , utilizator 08:48, 10 Ianuarie 2014
La depunerea demisiei trebuie sa se tina seama si de zilele de preaviz. Abia in ultima zi a perioadei de preaviz inceteaza contractul de munca. Tot in acea zi completati si trimiteti revisalul.
Daca angajatorul a renuntat la preaviz, trebuie sa completati si sa trimiteti revisalul pe 1 ianuarie 2014, data cand inceteaza contractul de munca.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Ianuarie 2014
george-neagu, moderator
Data de incetare a c.i.m. = 01.01.2014.

Avand in vedere ca data de 01.01.2014 este zi nelucratoare, atunci revisal-ul se va depune/transmite in prima zi lucratoare ulterioara acestei zile .

Pentru sectorul privat, ar fi data de 03.01.2014.
Multumesc,l-am transmis pe 01.01.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data emitere decizie de concediere cf. art. 65 (1) ela-ela ela-ela Buna ziua, As dori o lamurire asupra urmatorului aspect: In perioada urmatoare la soc. unde activez urmeaza sa se faca concedieri indiv.. Preavizul ar ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal desfacere c.i.m. level level Am un angajat care si-a dat demisia in data de 09.08.2011.Perioada de preaviz este 20 de zile lucratoare. La ce data trebuie sa transmit desfacerea ... (vezi toată discuția)
Incetare contract Daliborka Daliborka Buna ziua daca de exemplu ultima zi lucratoare de preaviz este vineri, incetarea se face cu sambata sau cu luni? eu stiam ca se poate face cu care se ... (vezi toată discuția)