avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... politia romana
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

politia romana

AM FOST OPRIT DE UN ECHIPAJ DE POLITIE LA TAXARE LA FETESTI PE MOTIV CA NU AVEAM
LUMINILE DE INTALNIRE APRINSE SI AM FOST AMENDAT CU SUMA DE 500 RON PENTRU LIPSA ROVINIETEI.EUX-(X-(AM REFUZAT SA SEMNEZ P.V.SI ACUM NU POT PLATI AMENDA FARA P.V CARE A RAMAS LA ORGAN.....CE TREBUIE SA FAC? MI S-A RETINUT SI CERTF DE INMATRIC.PLS ASTEPT RASPUNS. LAS SI ID DE MESS RAILEANU_CIPRIAN2007 MULTUMESC.
Daca ati refuzat sa semnati, vi se va trimite postal procesul verba si , de la data primire va curge termenul de 48 de ore pentru plata cuantumului amenzii pe jumatate.
In termen de 15 zile de la comunicare , aveti posibilitatea atacarii acestuia , la judecatoria in a carei raza teritoriala a fost constatata contraventia !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rutiera pitycu83 pitycu83 Buna seara Am si eu niste dubii cu privire la o amenda contraventionala data de politia rutiera Braila. Sunt sofer cat.B din 2006,nu am avut nici-o ... (vezi toată discuția)
2 amenzi contraventionale in aceeasi zi pentru depasirea vitezei contactbogdan contactbogdan Buna ziua, Salut si eu acest forum si doresc sa adresez o intrebare pe acest forum. In urma cu 5 zile ma intorceam cu masina din strainatate, intr-o ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - permis retinut Bogdan2424 Bogdan2424 Buna seara!In data de 5,03.2011 am efectuat depasirea a doua autoutilitare , din care una o tracta pe cealalta , in zona de actiune a indicatorului DEPASIREA ... (vezi toată discuția)