avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Calculator blocat
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Calculator blocat

Buna ziua si La multi ani.Intrebarea mea este urmatoarea:In seara zilei de 31 decembrie mi-a aparut pe ecranul calc ca este blocat de serviciul de combaterea crimei etc,si ca tb sa platesc o anumita suma ptr a-mi debloca calc.Specifica ca as fi vizionat sau distribuit filme interzise minorilor sau ceva de genul,dar in casa nu se uita nimeni la asa ceva mai ales de pe calc meu.Imi specifica acolo ca in caz de neplata in 72 ore mi se va deschide proces penal ptr vizionare de filme interzise,etc,spuneti-mi ce sa fac in acest caz?Mentionez inca o dat nu a intrat nimeni din casa pe calc meu.Va multumesc.
Si v-a dat si contul in care sa platiti? :)
Luati-o ca pe o gluma facuta de cineva care are acces pe calculatorul dv.
Da intradevar este si un nr de cont,mentionez ca nu are nimeni acces la calc meu in afara de mine si sotul meu,care si el a fost mirat de ceea ce am citit!
O fi un virus, ceva. Nu luati in seama, li s-a mai intamplat si altora.

Este un virus. Cautati pe google "virusul politia romana".
Cum sa scoti virusul “Politia Romana”
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Probleme la calculator sau de la yahoo? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Am o problema cu e_mailurile de la Yahoo. In afara de avocatnet nu pot deschide alte e-mailuri. Ieri nici e-mailurile cu alerte de la ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)
Atac virusi ContSters269461 ContSters269461 De mai mult timp PC-ul meu se viruseaza, ca si altele. In ultima vreme, este chiar suparator. Apelind la un specialist si verificind dupa IP-ul de unde au fost ... (vezi toată discuția)