Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

geavela 
	    	Utilizator

geavela 
	    	Utilizator	    

OUG nr. 80/2013 privind taxele judiciare de timbru, publicată în Monitorul Oficial nr. 392 din 29 iunie 2013
Art. 9 Următoarele cereri formulate în cursul procesului sau în legătură cu un proces se taxează astfel:
......
j)cereri pentru legalizarea de copii de pe înscrisurile aflate la dosar, pentru fiecare exemplar de copie – 1 leu/pagină;
.......
l)cereri pentru eliberarea de către instanţele judecătoreşti de copii de pe hotărârile judecătoreşti, cu menţiunea că sunt definitive, se taxează cu 5 lei pentru fiecare exemplar de copie.
....
~ final discuție ~
 svneagu	                   

Buna ziua,
am o problema - cu toate ca pana azi am primit acasa decizii ale tribunalelor, curtilor de apel si ICCJR (ultima din 15.07.2013 precizeaza ca in ... (vezi toată discuția)
	                    svneagu	                   

Buna ziua,
am o problema - cu toate ca pana azi am primit acasa decizii ale tribunalelor, curtilor de apel si ICCJR (ultima din 15.07.2013 precizeaza ca in ... (vezi toată discuția)

MihaDrag	                   

buna seara .Am si eu o  intrebare legata de sentinta data de tribunal care trebuie investita daca ma exprim corect in definitiva si irevocabila .Suntem o ... (vezi toată discuția)
	                    MihaDrag	                   

buna seara .Am si eu o  intrebare legata de sentinta data de tribunal care trebuie investita daca ma exprim corect in definitiva si irevocabila .Suntem o ... (vezi toată discuția)

jacquelline	                   

Am nevoie de o copie legalizata dupa o hotarare pronuntata de tribunalul orasului in care locuiesc - sectia Contencios Administrativ si as dori sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
	                    jacquelline	                   

Am nevoie de o copie legalizata dupa o hotarare pronuntata de tribunalul orasului in care locuiesc - sectia Contencios Administrativ si as dori sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)