avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Noul cod penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Noul cod penal

Buna ziua.
Este adevarat ca daca se aproba noul cod penal, celor care au avut condamnare cu suspendare li se anuleaza respectiva condamnare? . Cumnatul meu este condamnat la 4 ani si 4 luni pentru Inselaciune, punere in circulatie de valori straine falsificate si avusese anterior cu suspendare pentru talharie. i se anuleaza condamnarea pt talharie? in noul cod penal este vorba despre amnistie sau gratiere?care e diferenta dintre cele 2? cam care ar fi sansele ca el sa iasa daca se aproba? Va multumesc!
Cu stima, Viorica Miron.

Cel mai recent răspuns: Vioricamiron , utilizator 13:04, 6 Ianuarie 2014
am mai vazut acuma ca de la 1.02 de introduce arestul la domiciliu. care sunt conditiile? s-ar incadra macar la asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal Vioricamiron Vioricamiron Buna ziua. Stiti cumva care e stadiul aprobarii noului Cod Penal? Ma intereseaza informatii referitoare la legea gratierii. Cumnatul meu este condamnat la 4 ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal pt inselaciune si talharie Vioricamiron Vioricamiron Buna ziua. Ce se schimba dupa noul cod penal pentru cineva condamnat pentru inselaciune si punere in circulatie de valori falsificate ? Faptele au fost ... (vezi toată discuția)
Gratiere Bencipici Bencipici Numai cei condamnati cu executare beneficiaza de efectul gratierii? (vezi toată discuția)