avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate de brokeraj in asigurari/broker
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate de brokeraj in asigurari/broker

Buna seara!
Am citit cate ceva pe site-ul celor de la CSA dar nu ofera prea multe detalii. Am gasit niste pdf-uri pe Google referitoare la pasii pentru a devenii broker, dar nu mai sunt valabile, deci ma va obligat sa intreb aici.

Care sunt conditiile pentru a devenii broker de asigurare (Nu asistent in brokeraj)? Pot fi broker persoana fizica sau numai asistent in brokeraj sau agent? Daca nu care sunt conditiile pentru a crea o companie de brokeraj?

Mentionez ca nu am studii superioare finalizate momentan si din cate am inteles pentru a detine o companie de brokeraj in asigurari trebuie studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta. Care ar fi solutiile?

Alte discuții în legătură

Broker de asigurari / sau firma de brokeraj in asigurari dmdaniel dmdaniel Buna seara, As dori sa fac asigurari de mai multe tipuri (RCA, CASCO, LOCUINTE, DE SANATATE, DE VIATA, OBLIGATORII si altele) pentru mai multe societati de ... (vezi toată discuția)
Devenire broker asigurari ContSters184692 ContSters184692 Ce trebuie sa fac sa devin broker in asigurari? Trebuie sa fac contracte cu toate societatile de asigurari? (vezi toată discuția)
Studiile superioare rodica rotariu rodica rotariu rog un raspuns pentru urmatoarea intrebare .diploma de licenta cu durata de 4 ani obtinuta inaintea sistemului BOLOGNA este echivalenta cu studii superioare de ... (vezi toată discuția)