avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Scoatere din functiune MIJLOC FIX
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Scoatere din functiune MIJLOC FIX

Buna ziua,

Am vandut un mijloc fix(auto) in data de 18.11.2013.El se amortiza complet la sfaritul lunii noiembrie.(cand generam automat prin program amortizarea aferenta lunii noiembrie).
Scoaterea din functiune(2813=213) o fac la noiembrie sau la decembrie.
(Problema e ca daca fac la noiembrie programul imi scoate ca mai are o luna de amortizare si o baga in ct.6583)
Cel mai recent răspuns: iuli-ana , utilizator 14:33, 8 Ianuarie 2014
Scoaterea din gestiune se face odata cu vanzarea, da programul va face bine contarea, diferenta neamortizata trebuie sa ajunga pe 6583.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mijloace fixe nefunctionale camicami camicami Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am in evidenta contabila ,la mijloace (cont 2133), trei autovehicule care nu mai sunt functionale,ele,ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare mijloc fix neamortizat marin83 marin83 vrem sa vindem un microbuz scolar neamortizat complet va rugam o monografie contabila pentru acest mijloc fix (vezi toată discuția)
Scoatere din evidenta la vanzare mijloc fix 2740826332154 2740826332154 cum se face inregistrarea scoaterii din evidenta contabila a unui autoturism vandut de catre o persoana juridica la o persoana fizica? (vezi toată discuția)