Desi sora mea este dispusa (din pura obligatie de fiica) sa o ingrijeasca, fara a arata resentimente, mama continua sa o respinga. Eu ca barbat, nu o pot ingriji. Sotia mea, ca nora...
Banuiala mea este ca mama vrea sa o ingrijim noi, practic numai eu, si se foloseste de un presupus Alzheimer. Ce consecinte pot avea toate astea in viitor?
Obligatia legala de intretinere va revine dv si surorii dv. Daca dv considerati ca "nu o puteti ingriji", barbat fiind, puteti foarte bine sa angajati pe cineva care sa o supravegheze pe batrana.
Procura este pentru a o reprezenta in fata institutiilor publice, pe termen limitat de 2 luni,
Ce interese anume va trebui sa reprezentati dv in fata insitutiilor publice? Ca pentru plata impozitului, de ex. nu aveti nevoie de procura. Este ceva ce nu ne spuneti?
Poate eu ca fiu sint subiectiv si nu vad boala. Mie mi se pare lucida, dar tremuratul a facut sa fie pus acest diagnostic la internare.
Dv nu aveti pregatirea necesara pentru a "vedea" boala, ci medicii, iar daca medicii au pus acest diagnostic, dv nu il puteti contesta. Tot ce puteti face e sa solicitati si parerea altui medic.
Ar dori sa fie ingrijita de fiica mea pe care o iubeste excesiv. Dar eu nu sint dispus sa-mi sacrific copilul si viitorul sau.
Nu cumva mama dv are vreun bun imobil pe care doreste sa-l lase fiicei dv printr-un contract cu clauza de intretinere, procura fiind tocmai pentru asta?