avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Neacordare grupa I de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Neacordare grupa I de munca

Buna ziua.

Am lucrat ca ajutor mecanic locomotiva , la Combinatul chimic Giurgiu. Combinatul chimic Giurgiu a fost inchis.Lichidatorul nu imi acorda grupa I (adeverinta)pe perioada lucrata pe locomotiva(7 ani),motivand vina mea ca nu am luat grupa cand functiona combinatul , motivand si ca casa de pensii le cere diferite tabele sau grafice cu grupele acordate in aceea perioada(83-90), care lichidatorul nu le detine.Cum pot rezolva aceasta problema?

In loc de adeverinta de grupa I am primit acesta adeverinta

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2014
Vasilegheorghe1, utilizator
Am rezolvat problema in instanta.Va multumesc pt ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere grupa i de munca MoraruLM MoraruLM Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 03.09.1985-28.10.1988 iar lichidatorul judiciar al societatii, firma ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu speța urmatoare. tatal meu a finalizat ... MhMEla MhMEla Va rog sa ma ajutati cu speța urmatoare. Tatal meu a finalizat scoala profesionala in anul 1988. Scoala profesionala avea contract cu SC Verachim SA - ... (vezi toată discuția)
Combinatul chimic din giurgiu Alexandra Boltașu Alexandra Boltașu Bună ziua. Tatăl meu a lucrat în Combinatul chimic din Giurgiu la secția solventi 2 ani jumătate si nu i s-au trecut in grupa de munca. Cum se poate ... (vezi toată discuția)