avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalp de inalta tensiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalp de inalta tensiune

Sunt de 12 ani proprietarul unui teren extravilan pe care in momentul dobandirii terenului (titlu) se afla un stalp de inalta tensiune dezafectat (doar scheletul acela metalic, tip sonda). Doresc sa vand acest teren dar inainte as vrea sa scap de stalp. Doresc sa aflu cum pot sa o fac in deplina legalitate. Nu exista nici un fel de fire, cabluri sau transformatoare, nimic-nimic pe aceasta schelarie. Terenul este deja intabulat pe proprietar, fara a exista mentiuni de servitute de trecere, sau altceva similar.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 15:28, 9 Ianuarie 2014
Faceti demersuri la primarie, Enel , sau alta societate ce ar fi putut amplasa stalpi de inalta tensiune ptr a vedea cine a amplasat acel stalp, apoi solicitati indepartarea lui. Solicitati date privind eventuale cabluri de inalta tensiune amplasate in pamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalp electric in mijlocul curtii AnaMaria2411 AnaMaria2411 Buna seara! Curand voi primi un teren de la parinti care are un stalp de intalta tensiune fix in mijloc plus fire de inalta tensiune deasupra . As dori ... (vezi toată discuția)
Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca trec fire de tensiune pe terenul meu george2050 george2050 Buna ziua , Am un teren extravilan in Bragadiru . Pe deasupra acestui teren trec fire de inalta tensiune proprietatea posibila a Enel(nu stiu pentru ca nu a ... (vezi toată discuția)