avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! Despre reabilitare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! Despre reabilitare

Am fost condamnat la 2 ani cu suspendare si un termen de incercare de 4 ani,decizia definitiva a fost pe 1/02/2010.
Intrebarea mea este daca pot face cererea de reabilitare dupa implinirea termenului de 4 ani adica 1/02/2014?
In cat timp dupa introducerea cererii sunt reabilitat ?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Emilian88 , utilizator 14:06, 3 Februarie 2014
Buna ziua,
Pe 1 februarie(2 zile in urma) mi-a expirat termenul de incercare de 4 ani,am fost la serviciul caziere si am intrebat persoana competenta daca sunt reabilitat sau mai trebuie sa fac vreun demers in acest sens.M-i sa spus ca daca revin dupa 2-3 luni vor opera ei,iar in cazul in care vreau cazierul curat intr`un timp mai scurt sa ma duc la judecatoria in cauza.
M-ar interesa daca astept perioada asta de 2-3 luni vor sesiza ei ca a intervenit reabilitarea de drept sau am pierdut timpul degeaba?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere reabilitarea inainte de termen? remusstoian80 remusstoian80 pot cere reabilitarea inainte de termenul expirarii executarii cu suspendare a unei pedepse? (vezi toată discuția)
Reabilitare adellyn adellyn vreau sa stiu si eu cum se face reabilitarea si dupa cat timp se face dupa ce trece suspendarea (vezi toată discuția)
Cand ma pot reabilita in cazul unei pedepse cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei? Eduard87 Eduard87 Buna ziua am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru furt calificat la data de 30 05 2012 cand pot face reabilitarea pentru stergerea cazierului multumesc (vezi toată discuția)