Buna seara
Domnul presedinte de bloc si-a scos sotia de la intretinere in urma cu 1 an,chiar m-ai mult pe motiv ca s-a mutat la copii si plateste acolo,nimic de comentat.
La cerea locatarilor de bloc li s-a cerut sa aduca hartie scrisa ca plateste intretinerea unde sta.
Aici este problema ca nu vor,si am descoperit ca nu plateste nicaieri deoarece locuieste foarte aproape.
In acest caz ce se poate face ca toti muncim si avem greutati si unii chiar se cred destepti,ba m-ai mult au inceput cu amenitari.
Unde se poate face reclamatie,nu se mai poate cu asemenea specimene.
Eu chiar o cred pe doamna pentru ca avem si noi in asociatie cateva exemple, cam la fel. Este drept ca nu sunt presedinti sau nush ce functii.
Face omul cerere de scoaterea unei persoane de la intretinere pe perioada nedeterminata. Cunosc „personajul” si pun intrebarea: Da' cine-i persoana, ca stiu ca in apartament sunteti numai dvs. cu sotia...? Pai sotia... merge la fiul meu aici peste strada, sta cu copiii, ca ei au servici serios! Bine, zic, scrieti aici ca este vorba despre sotia dvs. ca este plecata la copii... Scrie romanul chiar asa cum a si raspuns. Com. ex. a aprobat cererea. Pentru ca stiam ca nu-i chiar asa, ba chiar ma intalnesc cu doamna de cateva ori, intreb cetateanul, bine nene, dar ziceai ca sotia este plecata la copii si bla, bla, bla... Da, zice omul, da' am uitat sa va spun, noaptea vine acasa. Dimineatra se scoala, prepara oarece mancare, mai spala cate ceva, apoi la 8 tre' sa fie la copii, ca-i aproape. Bun asa, zic, daca merge, merge, sa stii ca in fiecare luna economisesti 10 lei, care sunt suportati de vecinii dvs. Daca sunteti multumit, atunci este Ok!
...............
Oamenii, deh, muncitori, bani putini, da' si presedintele, halal de mama lui! Ti-e si rusine sa-i mai intrebi, deh, oameni in varsta, seriosi, cum sa-l mai contrazici frate ca recunoaste singur: da' am uitat sa va spun, noaptea vine acasa. Dimineatra se scoala, prepara oarece mancare, mai spala cate ceva, apoi la 8 tre' sa fie la copii, ca-i aproape.
Vad ca sunt foarte multe pareri si comentarii dar nu am spus ca s-a mutat la curte si s-a pus problema in sedinta iar dl. presedinte s-a enervat foarte tare.
Sotia s-a mutat la 3 blocuri tot in cartier si face naveta intre blocuri si va m-ai intreb inca odata vi se pare normal sa fraiereasca atatia oameni? noi mergem pe incredere ca niste oameni normali
Si nu am angajat detectivi stimata doamna Cyan,dar bate la ochi ,de ce refuza corectitudinea ? sunt oameni batrani care sunt corecti si ei umbla cu minciuni si m-ai sunt si violenti.
CHIAR NU SUNT DE IERTAT
Mare lucru nu puteti face in afara de a pune presiune pe el sa-si puna sotia la intretinere din nou. Il puteti convinge si aratandu-i ca nici la locuinta copiilor nu plateste cota ce-i revine, mergand pe aceeasi smecherie, ca ea locuieste la barbat, nu la copii.
Nu are cine sa va ajute, decat dv. insiva, proprietarii din acea scara. In plus de asta, nu-l mai alegeti presedinte data viitoare, la viitoarele alegeri.
Multumesc pentru intelegere nu ma alarmam dar este pacat de bietii batrani ,si chiar de ceilalti care suntem corecti.
Au inceput cu amenintari si asta ma deranjeaza si mai mult
Am avut asa un caz, nepotul unui vecin care mi-a adus adeverinta (cu stampila, antet, semnata de presedinte si administrator) ca cel mic locuieste impreuna cu parintii la o anumita adresa, cand am primit mai multe sesizari de la vecini m-am dus la adresa indicata, am fotografiat lista de plata, in care era o singura persoana trecuta (si nu cred ca era vorba de copil de 9-10 ani sa stea singur), am scos pozele, i-am facut adresa vecinului si l-am trecut cu o persoana in plus la intretinere. Nu a mai comentat!