avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DATORII COMUNE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DATORII COMUNE

IN TIMPUL CASATORIEI APROXIMATIV IN LUNA MARTIE 2006, AM FACUT PE NUMELE MEU DOUA IMPRUMUTURI IN BANCI PENTRU NEVOILE FAMILIEI . IN 15 IUNIE 2006 FOSTA SOTIE A PARASIT DOMICILIUL CONJUGAL . IN 7 IULIE 2007 S-A PRONUNTAT DIVORTUL . DE CAND FOSTA SOTIE A PARASIT DOMICILIUL SI PANA IN PREZENT AM ACHITAT RATELE LUNARE SINGUR SI MAI AM DE ACHITAT INCA APROXIMATIV UN AN SI JUMATATE . FAC MENTIUNEA CA LA DATA IMPRUMUTULUI NUMAI EU AVEAM CONTRACT DE MUNCA PE PERIOADA NEDETERMINATA SI NUMAI MIE BANCILE AU VRUT SA-MI DEA BANI. LA UNA DIN BANCI FOSTA SOTIE A SEMNAT PE CONTRACTUL DE IMPRUMUT IAR LA UNA NU ; DAR . LA ACEASTA BANCA DETIN ACTELE PE CARE LE-A ADUS FOSTA SOTIE ODATA CU MINE PENTRU A CUMULA VENITURILE SI A PUTEA IMPRUMUTA MAI MULTI BANI , (ACTE CARE I-AU FOST REFUZATE DE BANCA DEOARECE AVEA CONTRACT DE MUNCA PE PERIOADA DETERMINATA) . CA SA FAC FATA DATORIILOR CU CARE M-A LASAT, INTRE DATA LA CARE A PARASIT DOMICILIUL SI CEA LA CARE S-A PRONUNTAT DIVORTUL AM FOST NEVOIT SA MAI FAC UN IMPRUMUT LA UN C.A R. AS DORI SA STIU DACA POT DESCHIDE ACTIUNE IN INSTANTA PENTRU RECUPERAREA A JUMATATE DIN DATORII ,DACA TREBUIE SA FAC DOVADA PE CE AM CHELTUIT BANII IMPRUMUTATI SI LA CE ARTICOLE MA INCADREZ IN LEGE . VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: mancipri , utilizator 20:32, 9 Aprilie 2009
Situatia relatata de dvs. trebuia pusa in discutie in procesul de divort, respectiv atunci cand s-a facut partajul.
Daca partajul nu a avut loc, cereti acest lucru in instanta.

Consilier juridic
V. Ioana-Iulica
Pai pe celalalt subiect spuneati ca sotia nu a muncit deloc sotia, acum aratati ca avea contract de munca? Pe orice fel de perioada...
NU mai inteleg nimic... si nici nu ajuta ca ati impartit discutiile despre partaj in doua topicuri diferite... POate ca ar fi mai bine sa discutati tot acolo.
am fost casatorit de 2 ori asta e viata.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj datorii comune mancipri mancipri in timpul casatoriei , pe numele sotului s-au facut 2 imprumuturi la banci plus un descoperit de cont . pentru primul imprumut sotia semneaza ca a luat la ... (vezi toată discuția)
Partaj mancipri mancipri locuinta r.i.a.l . tatal titular contract de inchiriere . fiul de cand s-a nascut , locuieste la aceiasi adresa cu tatal .devine major si se casatoreste . ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau partaj? mancipri mancipri Buna ziua, Sunt in varsta de 55 de ani.. De la varsta de 12 ani am locuit cu parintii si bunica, cu chirie, intr-un apartament in proprietatea statului ... (vezi toată discuția)